24. Jesenji stručni sastanak Udruženja Pedijatara Republike Srpske i 2. Kongres IUPP

Poštovane kolegice i kolege,

Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete  24. jesenjem stručnom sastanku Udruženja Pedijatara Republike Srpske i 2. Kongresu  Internacionalnog Udruženja za Preventivnu Pedijatriju koji će se ove godine održati zajedno u periodu od  5. do 7. novembra 2021. godine.

Prva verzija preliminarnog programa zajedničkog sastanka je dostupna na sajtu Udruženja pedijatara Republike Srpske. U saradnji Organizacionog i Naučnog Odbora Kongresa, koordinatora naučnih simpozijuma i sesija i preko 40 predavača po pozivu, vrhunskih autoriteta iz svih zemalja regiona, pripremljen je ambiciozan naučni program iz oblasti prevencije u pedijatriji kao i cjelokupne medicine dječijeg doba.

Kako ove godine organizujemo zajednički sastanak sa kolegama iz regiona, molimo vas da svoje učešće prijavite preko linka za registraciju. Moguće je da registraciju za Vas obavi sponzor putem linka za „kolektivnu“ registraciju.

Također Vas pozivamo da Vaše radove prijavite putem linka za registraciju radova.

Za sva dodatna obavještenja možete pozvati na broj 065 680 703 ili 066 150 181 koji je službeni telefon Udruženja pedijatara RS. Sve dodatne informacije o sastanku (smještaj i kotizacije) možete pronaći na sajtu Udruženja, a dostavićemo Vam i putem pošte.

Cijena kotizacije za ljekare iz Republike Srpske i Federacije BiH iznosi 180 KM do 22.09.2021. godine,  a nakon toga cijena kotizacije je 270 KM.

Smještaj će biti organizovan u više hotela  prema tada važećim epidemiološkim mjerama i uputama kriznog štaba RS.

S poštovanjem,

 

Prof. dr Jelica Predojević-Samardžić
Kopredsednica Organizacionog
odbora Kongresa
Predsjednica UPRS