14. pedijatrijski dani RC – PROGRAM

24 – 26. april 2015. godine, Banja Vrućica, Teslić

Poštovane kolegice i kolege,

Čast nam je da Vam uputimo poziv za 14.  pedijatrijske dane Republike Srpske, koji će se održati u periodu od  24. do  26. aprila 2015. godine u Hotelu „Kardial“  Banja Vrućica, Teslić.   Tradicija održavanja pedijatrijskih dana  omogućava da se razmijene naučna i praktična iskustva stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije te da naši ljekari lakše uspostavljaju međusobnu vezu i saradnju kao i saradnju sa kolegama iz inostranstva.

Rezervaciju smještaja za učesnike skupa neophodno je izvršiti na recepciji Hotela “Kardial” (Telefon +387 53 430 345  ili  +387 53 421 200). Pansion za učesnike skupa počinje večerom u petak, a završava se ručkom u nedjelju. Smještaj je na bazi punog pansiona, a po cijeni od 130 KM po danu i po osobi (u jednokrevetnoj sobi) odnosno po cijeni od 110 KM po danu i po osobi (u dvokrevetnoj sobi).  Dodatne informacije o smještaju u Banji Vrućici možete naći klikom na ovaj LINK

Kotizacija za prisustvo predavanjima je 80 KM po učesniku, uplata lično prilikom registracije učesnika kada se može preuzeti i sertifikat Komore doktora medicine RS. Za učesnike koji imaju sponzora za kotizaciju potrebno je dostaviti uplatnicu (potvrdu o uplati) kako bi mogli preuzeti sertifikat.

Sve dodatne informacije vezano za program stručnog skupa i organizaciju će Vam biti dostavljene naknadno. Pozivamo Vas da redovno posjećujete internet prezentaciju Udruženja gdje ćete pravovremeno moći da nađete sve relevantne informacije.

KOMPLETAN PROGRAM SKUPA MOŽETE NAĆI KLIKOM NA OVAJ LINK.

Tokom  14-tih pedijatrijskih dana će biti organizovane  aktivnosti, i to:

  • subotu 25.04.2015. godine u periodu od 14 do 17 časova sportske aktivnosti(kuglanje, pikado, fudbal) i
  • nedjelju 26.04.2015. godine organizovani obilazak  / šetnja (sa vodičem) unutar kompleksa Banje Vrućice u periodu od 08:15 do 09:00 časova.

Prijave zainteresovanih učesnika za navedene aktivnosti će se vršiti na licu mjesta.

Očekujemo Vas u Banji Vrućici,

Predsjednica Udruženja pedijatara RS
Prof. dr Jelica Predojević Samardžić